alle kategorier
ENEN

PSA nitrogengenerator


PSA nitrogengenerator er en nitrogengenereringsenhed baseret på Pressure Swing Adsorption (PSA) teknologi. Det bruges primært til at adskille højrent nitrogen fra luft og finder udbredte anvendelser i industrier, laboratorier og medicinske områder. PSA Nitrogen Machine Technology er en meget moden teknologi og har eksisteret siden 1970'erne. Faktisk betjener tusindvis af PSA-anlæg kunder over hele verden.


Forespørgsel
  • Oversigt
  • Beskrivelse
  • Forespørgsel
  • Relaterede Produkter
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator
PSA nitrogengenerator


Produktionsområde
N2 udgang Renhed Pressure Temperatur
50-500 Nm3/t 99%-99.99% 0-0.8MPa Rumtemp.Lavt energiforbrug: 0.2-0.4kW.h/Nm3
Strømbehov: 380V, trefaset
Lille besat område: PSA kvælstof Produktionsenhed som helhed udskridning, kompakt struktur, lille fodaftryk.Dimensioner af nogle modeller
50 Nm3/t 100 Nm3/t 150 Nm3/t ≥200Nm3/t
4300 * 2300 * 2800 4900 * 2500 * 3100 8400 * 2100 * 3500 Designet i overensstemmelse hermed
Beskrivelse

PSA nitrogengenerator er en nitrogengenereringsenhed baseret på Pressure Swing Adsorption (PSA) teknologi. Det bruges primært til at adskille højrent nitrogen fra luft og finder udbredte anvendelser i industrier, laboratorier og medicinske områder.


Skematisk diagram af n2-generatorprocessen


undefined


Vi opdeler nitrogenet produceret af nitrogengeneratoren i normalt nitrogen (renhed 95%-99.99%) og højrent nitrogen (renhed 99.995%-99.9997%). Normalt nitrogen produceres som vist i ovenstående diagram og er opdelt i tre hovedkomponenter: luftkompressor, luftrensningssystem og nitrogenproduktionssystem. Luftrensningssystemet kan udstyres med en koldtørrer, en adsorptionstørrer eller en kombinationstørrer efter behov, og nitrogen n2-generatoren kan udstyres med den tilsvarende lagertank efter behov. Disse tre komponenter vil blive kort introduceret nedenfor.


Trykluftsystem (CAS)

Trykluftsystemet består af en kompressor og en luftbuffertank (for at levere den trykluft, der kræves til VPS nitrogen/ilt-anlæg). Processen kræver, at systemet giver et stabilt udgangstryk og tilstrækkelig luftmængde. Luftkompressoren er en olieindsprøjtet skruekompressor med pålidelig drift, enkel vedligeholdelse, lav støj og ingen grunddrift.


Trykluftrensningssystem

Den komprimerede luft fra buffertanken kommer først ind i 9-trins filteret og kommer derefter ind i den kølede tørretumbler. Den komprimerede luft får lov til at køle ned med magt, så vanddampen i luften kondenserer og kondenserer til flydende vand medført med støv og olie og udledes fra maskinen.

Det sidste trin af koldtørreren er præcisionsfiltergruppen, som består af to trin af filtre. Disse er 7-trins hovedledningsfilteret og 3-trins højeffektive olietågefilter.

7-trins lufttilførselsfilteret har en nøjagtighed på 1um, som frafiltrerer 1um og større faste og flydende partikler med et resterende olieindhold på 1 ppm w/w.

3-trins højeffektiv olietågefilter med 0.01um filtreringsnøjagtighed, frafiltrering af 0.01um og større faste og flydende partikler, resterende olieindhold 0.001ppm w/w.


Variabelt tryk adsorption nitrogensystemer

n2-generatoren er baseret på ren trykluft som råmateriale og kulstofmolekylsigte som adsorbent, ved at anvende princippet om adsorption med variabelt tryk for at opnå nitrogen ved stuetemperatur. I henhold til forskellen mellem oxygen- og nitrogenadsorption på overfladen af ​​kulstofmolekylsigten og den forskellige diffusionshastighed af oxygen og nitrogen i kulstofmolekylsigten, styrer den programmerbare controller åbningen og lukningen af ​​den programmerede bred, for at realisere processen med trykadsorption og dekompressionsdesorption, for at få den nødvendige nitrogenadskillelse af nitrogen og fuldføre den nødvendige nitrogenadskillelse.


Tekniske specifikationer

Flowhastighed: 3~5500Nm³/h
Dugpunkt: ≤-73℃
Renhed: 95%~99.9995%.


Funktionalitet

Hurtig opstart, med kvalificeret nitrogen tilgængeligt på 15 til 30 minutter;
Fuldautomatisk drift af udstyret, hele processen kan være uden opsyn;
Effektiv belastning af molekylsigter for tættere, mere solid og længere levetid;
Stabilt og justerbart tryk, renhed og strømningshastighed for at imødekomme kundernes forskellige behov;
Rimelig struktur, avancerede processer, sikkerhed og stabilitet, lavt energiforbrug;


Nitrogenhydrogenering (eller kulstof) og rensningssystemer

Nitrogenrensningsanlægget designet af vores virksomhed er en traditionel hydrogenerings- og deoxygeneringstype nitrogenrensningsproces. Princippet er at bruge en speciel 506HT palladiumkatalysator til at fjerne urenheder af oxygen, vanddamp og støv fra nitrogenet ved hjælp af katalyse, adsorption og filtrering for at opnå højrent nitrogen med 99 % renhed nitrogen fra nitrogengeneratoren som råmateriale. Og den specielt formulerede palladiumkatalysator type 506HT tillader oxygenet i nitrogenet at reagere kemisk med brint under påvirkning af katalyse som følger:
2H2+O2  ==  2H2O


Til dette rensesystem

Håndtering af gasvolumen: 10-500 Nm3/t
Rå nitrogen renhed: ≥99%
Produktets nitrogenrenhed: 99.9995% Iltindhold:≤1 ppm
Dugpunkt: ≤-60℃~-70℃
Produkt nitrogenudløbstryk: 0.1MPa-0.6MPa


Jinhonggas sælger PSA-gasgenerator i lille skala på stedet, der tilbyder fordele såsom enkel struktur, nem betjening, lavt energiforbrug og lille fodaftryk. Disse PSA-nitrogengeneratorer er særligt velegnede til kvælstofproduktionsbehov i smådrift. De er meget brugt til nitrogenbeskyttelse i industrier som metalbælge, SMT (Surface Mount Technology), hårde legeringer, vanadiumnitrid, ferrovanadium og varmebehandling af mekaniske dele. De bruges også til nitrogenrensning og oxidationsforebyggelse i kobberforarbejdning, farmaceutiske og kemiske industrier og floatglasproduktionsprocesser. Hvis du har nogle krav, er du velkommen til at kontakte os for at høre om priserne på nitrogengeneratorer. Vi glæder os over dine henvendelser og vil med glæde give dig den nødvendige information.

Forespørgsel
Relaterede Produkter

Hotte kategorier