alle kategorier
ENEN
Om os

Om
JinHong Gas Co., LTD

Jinhong Gas Co., Ltd. er en miljøbeskyttelsesintensiv integreret gasleverandør med speciale i gas-F&U, produktion, salg og service. Efter mere end 20 års efterforskning og udvikling har virksomheden etableret et gasforsynings- og servicenetværk med komplette kategorier, rimelig layout og pålidelig distribution, som kan give kunder inden for elektronisk halvleder, medicin og sundhed, energibesparelse og miljøbeskyttelse, nye materialer , ny energi, avanceret udstyrsfremstilling og andre industrier med mere end 100 gassorter i tre kategorier: specialgas, bulkgas og naturgas. Virksomheden har etableret snesevis af datterselskaber i hele landet og indledt gruppens drift. Virksomheden blev med succes noteret i science and innovation board i 2020 (aktiekode: 688106).

En kollektiv energi til at betjene vores 6.8 millioner kunder og patienter

 • 2,400+
  Ansatte i 28 lande

  Forpligtet på daglig basis til at bedre og servicere vores kunder

 • 350
  Forsker

  Forpligtet på daglig basis til at bedre og servicere vores kunder

 • 100+
  R & D produkter

  Virksomheden har udviklet mere end 100 produkter, såsom elektronisk speciel naturgas, .......

 • 10,000+
  Andelskunder

  24 års virksomhedserfaring, samarbejde med kunder i forskellige lande

Virksomheden har R & D center, CNAs laboratorium og stålcylinder testcenter, med en stærk uafhængig F & U-evne og kombinationsevne af industri, universitet og forskningsressourcer. Det er en samlet løsning til at skabe værdi for kunderne.

Videovisning af Jinhong Gas Co., Ltd

Med den kontinuerlige berigelse af produkter, den kontinuerlige innovation af gasforsyningstilstand, stærk transportstyrke og service af høj kvalitet, indser Jinhong værdien bag prisen for kunderne og har vundet kundernes omfattende tillid.

Kernekonceptet for Jinhong

Med Jinhong-værdier som kernen og Jinhong-systemet som adfærdskodeks, ved at bekræfte medarbejdernes værdier, opmuntre medarbejdernes drømme, opnå medarbejdere, kunder og give tilbage til samfundet.

Ved at etablere virksomhedskulturens driftssystem, lad alle afdelingsmedlemmer blive udøvere af virksomhedskulturen for at realisere "forbedring af medarbejdermoralen internt og formning af virksomhedens image eksternt".

Konkrete resultater

Konkrete resultater

Jinhongs 7n ultra-rene ammoniak- og højrenheds-5n5 lattergasanlæg er udstyret med avanceret udstyr, med en årlig produktion på henholdsvis mere end 12000 tons og 9000 tons. Kvaliteten er blevet anerkendt af kunder i elektronikindustrien og indtager en høj markedsandel.

Hotte kategorier