alle kategorier
ENEN
Vores markeder

Vores markeder

Jinhong Gas leverer en omfattende og omfattende gasforsyningsløsning.
Lad os hjælpe din virksomhed med at vokse bedre.

Markedsledende
Gasforsyning af høj kvalitet

Uanset om din virksomhed er i halvlederindustrien, fremstillingsindustrien, medicinsk eller miljømæssig industri, kan Jinhong give dig højkvalitets og konkurrencedygtig gasforsyning.

Jinhong gas er den største private gasleverandør i Kina med rige produktionslinjer, professionelle teams og one-stop kanalforsyning, som ikke kun sikrer din virksomheds konkurrenceevne, men også forbedrer din produktionseffektivitet.

 • undefined
 • undefined
Markedsledende gasforsyning af høj kvalitet
 • Semiconductor
  Semiconductor

  Vi leverer integrerede kredsløb/halvlederkunder en række specialgas, som er nødvendige ved tekniske processer såsom diffusion, litografi, aflejring, ætsning, doping, rengøring osv.

 • LCD
  LCD

  Med teknologiudviklingen af ​​fladskærmsskærme har kunderne brug for flere specialgasser og relateret professionel viden og erfaring, JinHong Gas leverer en bred vifte af specialgasmaterialer til fladskærmskunder med anvendelse af doping, tyndfilmaflejring, ætsning og kammerrensningsproces .

 • LED
  LED

  I LED-industrien leverer JinHong Gas specialgasser og relateret udstyr over år. Vi er stolte af produkternes ydeevne i kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 • Photovoltaic
  Photovoltaic

  For solcelleindustrien, JinHong's specialgas anvendes i filmen, polykrystallinsk silicium, silicium ingot silicium og 3-5 forbindelser påføring af solceller, herunder tyndfilm aflejring, hulrumsrensning, bæregaspåføring.

 • Produktion
  Produktion

  Industrielle gasser er kendt som industriens "blod". Industrielle gasser er generelt i høj efterspørgsel, men kræver ikke høj renhed. Der kræves en stor mængde industrielle gasser inden for metallurgi, stål, petroleum, kemikalier, maskiner, elektronik, glas, keramik, byggematerialer, byggeri, fødevareforarbejdning, medicin og medicinske og andre industrier,

 • Medicin
  Medicin

  Medicinske gasser er gasser, der anvendes i medicinske procedurer. Anvendes hovedsageligt til terapi, anæstesi, kørsel med medicinsk udstyr og værktøjer. Almindeligt anvendte gasser er: oxygen, nitrogen, lattergas, argon, helium, kuldioxid og trykluft.

 • Mad
  Mad

  Gas er meget brugt i fødevarer. Med hensyn til emballage kan det forhindre fødevarer fra oxidativ forringelse og spille en rolle i konserveringen. Derudover kan kuldioxid som det vigtigste råmateriale til mousserende vand forbedre smagen af ​​drikkevarer meget godt, hvilket er en af ​​grundene til, at mange mennesker køber mousserende vand maskiner til hjemmet.

 • Miljø
  Miljø

  Miljøforurening og klimaændringer forårsaget af storstilet udvikling og udnyttelse af fossil energi har forværret globale bekymringer om energispørgsmål, og energiomdannelse er blevet en uundgåelig tendens.

Hotte kategorier