alle kategorier
ENEN

CXNUMXHXNUMX

Ethylen

Ethylen er en farveløs brændbar gas ved normalt tryk og temperatur med livlige egenskaber. Dens kogepunkt er -103.71 °C, den kritiske temperatur er 9.90 °C, det kritiske tryk er 4.95 MPa, og den kritiske massefylde er 0.227 kg/L.

Ethylen er et af de mest basale råmaterialer i den petrokemiske industri. Med hensyn til syntetiske materialer er ethylen meget udbredt til fremstilling af polyethylen, vinylchlorid, polyvinylchlorid, ethylbenzen osv. Med hensyn til organisk syntese er det meget udbredt i syntesen af ​​ethanol, eddikesyre, propionsyre og dets derivater og andre grundlæggende organiske synteseråvarer.

Ethylen er også et vigtigt basisråmateriale til organiske kemikalier, hovedsagelig brugt til fremstilling af polyethylen, ethylen-propylengummi og polyvinylchlorid.

Forespørgsel
 • Oversigt
 • Anvendelse
 • FAQ
 • Forespørgsel
 • Relaterede Produkter
Ethylen
Ethylen
Ethylen
Ethylen
Proces

Den industrielt brugte ethylen Produktionsmetoder omfatter krakning af råolie, katalytisk dehydrering af ethanol, separation af koksovnsgas osv. På grund af overfloden af ​​olie- og naturgasressourcer har storskalaproduktion af ethylen lave omkostninger og god kvalitet. Derfor produceres en stor mængde ethylen hovedsageligt ved råoliekrakning.

Gas Vinyl
CAS-nr 74-85-1
Renhed ≥ 99.9%
Applikationer
 • petrokemikalier
  petrokemikalier

  Ethylen er et af de mest basale råmaterialer i den petrokemiske industri. Ethylen involverer mange aspekter og er et vigtigt basisråmateriale til organiske kemikalier, som kan bruges til at fremstille en række organiske kemikalier.

 • Planter
  Planter

  Som plantehormon kan ethylen bruges som frugtmodningsgas på grund af dets rolle i at fremme frugtmodning

Ofte stillede spørgsmål
 • Q: Er ethylen dårligt for miljøet?

  Ja, ethylen er et af de forurenende stoffer i luften. Ethylenindholdet i industriområder kan nå op på 1 ppm (en del per million), hvilket kan generere formaldehyd og kulilte og er skadeligt for mennesker.

 • Hvad er brugen af ​​ethylen?

  Ethylen er et vigtigt organisk kemisk basisråmateriale, der hovedsageligt anvendes til fremstilling af polyethylen, ethylenpropylengummi, polyvinylchlorid osv. Ethylen er et af de mest basale råmaterialer i den petrokemiske industri. Med hensyn til syntetiske materialer er det meget brugt til fremstilling af polyethylen, vinylchlorid og polyvinylchlorid, ethylbenzen, styren og polystyren og ethylen-propylengummi osv.

Forespørgsel
Relaterede Produkter

Hotte kategorier