alle kategorier
ENEN

CXNUMXHXNUMXO

Ethylenoxid (EO)

Ethylenoxid er et giftigt stof, som tidligere blev brugt til fremstilling af biocider. Ethylenoxid er brandfarligt og eksplosivt, så det er ikke nemt at transportere over lange afstande. Det er meget udbredt i vaske-, medicinal-, trykkeri- og farvningsindustrien. I kemikalierelaterede industrier kan det bruges som startmiddel til rengøringsmidler. Den amerikanske kemiker Lloyd Hall patenterede ethylenoxidsteriliseringsmetoden til konservering af krydderier i 1938, en metode der stadig bruges i dag.

Forespørgsel
 • Oversigt
 • Anvendelse
 • FAQ
 • Forespørgsel
 • Relaterede Produkter
Ethylenoxid (EO)
Ethylenoxid (EO)
Ethylenoxid (EO)
Ethylenoxid (EO)
Ethylenoxid (EO)
Ethylenoxid (EO)
Proces

1.Klorhydrering: Første gennemløb ethylen og klorgas i vand for at generere 2-chlorethanol, og derefter reagere alkali (normalt kalkmælk) med 2-chlorethanol for at generere ethylenoxid.

2.Oxidation: Ved at bruge luft eller oxygen med en koncentration på mere end 95% (volumen) som oxidationsmiddel, fremstilles ethylenoxid gennem tre reaktionsprocesser, ethylenoxidgenvinding og ethylenoxidraffinering.

Den månedlige påfyldning af Jinhong ethylenoxid flydende gas (100 % ren EO, EO:CO2 blandet gas) for cylinder sterilisation er over 200 tons.

Gas Ethylenoxid
CAS-nr 75-21-8
Renhed ≥ 99%
Applikationer
 • Medicin
  Medicin

  Ethylenoxid har en bakteriedræbende effekt, korroderer ikke metaller, har ingen restlugt og kan dræbe bakterier (og dets endosporer), skimmelsvamp og svampe, så det kan bruges til at sterilisere nogle emner, der ikke kan modstå højtemperatursterilisering og gasbaktericider til materialer. Ethylenoxid er meget brugt til at desinficere medicinske forsyninger såsom bandager, suturer og kirurgiske instrumenter.

 • Opbevaring af fødevarer
  Opbevaring af fødevarer

  Desinfektionsmidler til ethylenoxid bruges ofte til konservering af korn og fødevarer.

 • Kemisk syntese
  Kemisk syntese

  Ethylenoxid anvendes hovedsageligt til fremstilling af ethylenglycol (råmateriale til polyesterfiber), syntetiske rengøringsmidler, ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, frostvæske, emulgatorer og ethylenglycolprodukter, samt til fremstilling af blødgøringsmidler, smøremidler, gummi og plast mv. Det er meget udbredt i vask og farvning, elektronik, medicin, pesticider, tekstiler, papirfremstilling, biler, olieefterforskning og raffinering og mange andre områder.

Ofte stillede spørgsmål
 • Q: Hvad er specifikationen kan du levere?

  Gasforhold: EO: 100% Cylinder: 400L/800L Emballage: Rustfrit stål-svejsede gasflasker

  Gasforhold: EO: 100% Cylinder: 15L/20L/40L Emballage: Rustfrit stål-svejsede gasflasker eller aluminiumslegeret gasflaske

  Gasforhold: EO/CO2: 70%/30% Cylinder: 400L/800L Emballage: Rustfrit stål-svejsede gasflasker

  Gasforhold: EO/CO2: 80%/20% Cylinder: 400L/800L Emballage: Rustfrit stål-svejsede gasflasker

  Gasforhold: EO/CO2: 90%/10% Cylinder: 400L/800L Emballage: Rustfrit stål-svejsede gasflasker

 • Hvad er anvendelsen af ​​ethylenoxid?

  Ethylenoxid er et bredspektret, højeffektivt gasbakteriedræbende desinfektionsmiddel. Det har en stærk gennemtrængende kraft til desinficerede genstande, kan nå den dybe del af emnerne og kan dræbe flere patogene mikroorganismer. Både gas og væske har en stærk antimikrobiel effekt. Fordi gassen har en stærk effekt, bruges den ofte til desinfektion.

 • Hvad er farerne ved ethylenoxid?

  Ethylenoxid er et gasdesinfektionsmiddel, der er meget giftigt for den menneskelige krop og kan forårsage forgiftningsreaktioner hos mennesker. Langvarig eksponering for en lille mængde vil forårsage neurastenisyndrom og autonom dysfunktion.

 • Hvad er farerne ved ethylenoxid for miljøet?

  EO er kemisk aktiv og kan undergå sekundær transformation i miljøet. Dens fotokemiske reaktion vil forårsage fotokemisk smog i byerne og forårsage sekundær forurening. På grund af dets høje toksicitet og sekundære miljøfarer er det desuden inkluderet på listen over giftige og skadelige flygtige organiske forbindelser til luftforureningskontrol af lande over hele verden.

Forespørgsel
Relaterede Produkter

Hotte kategorier