alle kategorier
ENEN

C₄F₈

Octafluorcyclobutan

Octafluorcyclobutan har stabile kemiske egenskaber, ikke-toksisk og harmløs, lav værdi for global opvarmningspotentiale (GWP) og nul ozonnedbrydningsindeks (ODP) værdi. Det er en grøn og miljøvenlig specialgas. På grund af disse gode egenskaber er octafluorcyclobutan blevet meget brugt inden for tekniske områder som højspændingsisolering, rengøring og ætsning samt plasmabehandling i de senere år.

Forespørgsel
 • Oversigt
 • Anvendelse
 • FAQ
 • Forespørgsel
 • Relaterede Produkter
Octafluorcyclobutan
Octafluorcyclobutan
Octafluorcyclobutan
Octafluorcyclobutan
Octafluorcyclobutan
Octafluorcyclobutan
Proces

Octafluorcyclobutan kan fremstilles ved dimerisering af tetrafluorethylen gennem pyrolyse, bratkøling, filtrering, kompression osv.; Octafluorcyclobutan kan også opnås ved elektrolyse af tetrafluorcyclobutan i vandfri Hydrogenering fluorid. At bringe rå octafluorcyclobutan indeholdende urenheder i kontakt med et urenhedsnedbrydningsmiddel ved en høj temperatur og derefter kontakt med en adsorbent kan i det væsentlige fjerne urenheder såsom fluorcarboner og opnå højrent octafluorcyclobutan.

Gas Octafluorcyclobutan
CAS-nr 115-25-3
Renhed ≥ 99.9%
Applikationer
 • Halvledere
  Halvledere

  Octafluorcyclobutan er også meget udbredt i halvlederætsningsoverflader. Som en højere niveau fluorcarbon plasma ætsningsgas kan den bruges i kombination med lavere niveau fluorcarboner såsom monofluormethan og difluormethan, hvilket i høj grad kan forbedre ætsningseffekten.

 • Gas isolering
  Gas isolering

  Octafluorcyclobutan har en lav GWP-værdi (8900, kun 37% af SF6), og nedbrydningsprodukterne under påvirkning af lysbuer er fluorcarboner, som er ugiftige eller lavtoksiske stoffer og har en vis isolerende lysbueslukningsevne.

 • Kemisk
  Kemisk

  Ifølge de kemiske egenskaber af octafluorcyclobutan kan det også bruges som det vigtigste råmateriale til andre kemiske produkter.

Ofte stillede spørgsmål
 • Q: Hvad er specifikationen kan du levere?

  Cylinder: 44L Ventil: DISS716 Indhold: 50kg

 • Hvad er anvendelsen af ​​octafluorcyclobutan?

  Octafluorcyclobutan har en bred vifte af anvendelser. I de senere år er det blevet meget brugt som kølemiddel til at erstatte forbudte chlorfluorcarboner. Derudover er det også almindeligt anvendt i gasisoleringsmedier, opløsningsmidler, sprays, skummende midler, kredsløbsætsemidler i stor skala og andre. Højrent octafluorcyclobutan (over 5N) bruges som ætsemiddel og rengøringsmiddel til VLSI.

Forespørgsel
Relaterede Produkter

Hotte kategorier